Elektra

Elektra voor website

Ons dienstenpakket omvat alle mogelijke elektrotechnische installaties, zowel in woningen als in de utiliteitsbouw. Denk bijvoorbeeld aan de complete aanleg van verlichting, nood-verliching, tuinverlichting en netwerkinstallaties, het monteren of vervangen van de groepenkast en/of stopcontacten enzovoort.

In huis moet de elektrische installatie goed op orde zijn. Daarom is het aan te raden contact met ons o te nemen zodat dit vakkundig gebeurt.  Voor ons maakt het niet uit of dit voor woonhuis is of in een bedrijfspand. Voor elk project leveren we maatwerk waar u als klant uiteindelijk altijd tevreden over zult zijn. U bent bij ons altijd welkom voor elke grootte van het project, al is het maar het aanleggen van een extra stopcontact tot een volledige aanleg van een elektrische installatie binnen een pand. Ook monteren wij laadpalen op locatie.

De monteurs van Elektro Service Zuid voeren de installatie van alle soorten elektra, en desgewenst ook het onderhoud, vakkundig en veilig uit. Denk hier bijvoorbeeld aan het monteren/vervangen van groepenkasten. Onze monteurs hebben een ruime kennis/ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties en vinden altijd een oplossing voor uw situatie. 

Aanleggen van elektriciteit in nieuwbouw en utiliteit

Op het moment dat er een nieuw pand gebouwd wordt, moet de elektrische installatie voldoen aan de hedendaagse eisen. Dit geldt voor woningen, maar ook voor utiliteitsbouw. Bij de aanleg van een nieuwe installatie kan direct worden meegenomen dat er nog uitbreidingen in de toekomst gedaan kunnen worden op het gebied van laadpalen en zonnepanelen. Ook als het gaat om krachtstroom dat vaak nodig is als je gaat koken met inductie of een snellader voor de elektrische auto.

Voordelen om met ons in zee te gaan:

  • Je hebt direct contact met een installatiebedrijf
  • We hanteren scherpe prijzen voor een uitstekende kwaliteit
  • We hebben vakmannen in dienst met jarenlange ervaring
  • Service staat bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat u snel weer door kunt.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan hieronder het formulier in of bel ons op telefoonnummer 085-0604818.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een elektrische installatie? Dan kunnen we hier in voorzien. Wij sturen u dan volledig vrijblijvend een offerte toe. Ook is het natuurlijk mogelijk dat we bij u op locatie komen kijken zodat we goed kunnen inspelen op uw behoeftes.

Vul hieronder uw aanvraag voor een elektrische installatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sleep en drop bestanden hier of Browse