inspecties

Inspecties

Inspectie voor website kopie

Elektro Service Zuid verzorgt keuringen van elektrotechnische installaties, waaronder ook nood verlichting en zonnepanelen.
Wij controleren of uw installaties voldoen aan de wettelijke normen en regels, en voeren de keuring uit op het door uw verzekering vereiste tijdstip. Uiteraard kunt u ook los daarvan vragen om een keuring van de elektra in uw woning of bedrijfspand, want zeker bij elektra moet veiligheid voorop staan! Zo nodig voeren wij de aanpassingen graag voor u uit.

Door een inspectie van uw elektrische installatie uit te voeren kunt u een aantal dingen voorkomen:

  • Voorkom incidenten zoals brand of letsenschade met de mogelijke vervolgschade hiervan
  • Verklein de kans op bedrijfsuitval met de daarbij horende omzetderving en productieschade
  • Voldoe aan de wettelijke eisen die gesteld worden voor werknemers en derden.

Dus als u een inspectie heeft laten uitvoeren en er gebeurt toch iets kunt u aannemelijk maken dat u redelijkerwijs maatregelen heeft getroffen als werkgever en/of gebouweigenaar. 

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan hieronder het formulier in of bel ons op telefoonnummer 085-0604818.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een inspectie van uw elektrische installatie? Dan kunnen we hier in voorzien. Wij sturen u dan volledig vrijblijvend een offerte toe. Ook is het natuurlijk mogelijk dat we bij u op locatie komen kijken zodat we goed kunnen inspelen op uw behoeftes.

Vul hieronder uw aanvraag voor een inspectie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sleep en drop bestanden hier of Browse