Laadpalen

Laadpaal voor website kopie

Ons land wordt steeds duurzamer. Dat geldt niet alleen voor onze installaties, maar ook voor onze vervoersmiddelen. Auto’s op fossiele brandstoffen worden steeds vaker vervangen door hybride en elektrische auto’s, die aanzienlijk minder CO2 en fijnstof uitstoten én die grote financiële voordelen bieden. Om uw elektrische auto te kunnen opladen, heeft u een laadpaal nodig. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de publieke palen op openbare parkeerplaatsen, maar u kunt ook een eigen laadpaal aanschaffen. Niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk, wat meteen een ‘duurzame’ uitstraling geeft aan uw bedrijf. Met het groeiende aantal elektrische auto’s, groeien ook de mogelijkheden om deze auto’s op te laden. Welk type laadpaal is het meest geschikt voor uw situatie? Wilt u een auto opladen via een 230 Volt-aansluiting of met krachtstroom voor een snellader? Wilt u een laadpaal aan huis of wilt u een publieke laadpaal? Dit alles kunnen we in een persoonlijk gesprek verder toelichten, waarna we een vrijblijvende offerte zullen uitbrengen.

Elektro Service Zuid brengt de mogelijkheden graag voor u in kaart. Doordat wij merk onafhankelijk zijn, kunnen we iedere gewenste laadpaal leveren, monteren en onderhouden. Ook voor uw fiets, scooter of brommobiel.

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen? Vul dan hieronder het formulier in of bel ons op telefoonnummer 085-0604818.

Gebalanceerd uw auto opladen

Tegenwoordig zijn laadpalen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Elektrisch rijden wordt steeds meer de nieuwe standaard. Een laadpunt bij u thuis of op de zaak is hier een onderdeel van. Natuurlijk zijn er altijd openbare laadpalen waar u gebruik van kunt maken, maar dit is altijd duurder dan een eigen laadpaal aangezien bij gebruik van een laadpaal van iemand anders een vergoeding per kilowatt bovenop de geleverde energie. Een eigen oplaadpunt aann huis is meest ideale en de aanschaf van deze paal verdient u dus terug door eigen gebruik. Op het moment dat u een elektrische auto gaat opladen belast u de elektrische installatie van uw woning of bedrijfspand. Dit kan eventueel resulteren in een overbelasting van ue hoofdzekering. Als u gebruik maakt van een slimme laadpaal ondervang je dit probleem doordat deze communiceert met de meterkast en de laadsnelheid dynamisch aanpast. Door dit systeem voorkom je onnodige kosten die kunnen onstaan door het uitvallen van de hoofdstop of dat u de elektrische installatie moet verzwaren.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een laadpaal? Dan kunnen we hier in voorzien. Wij sturen u dan volledig vrijblijvend een offerte toe. Ook is het natuurlijk mogelijk dat we bij u op locatie komen kijken zodat we goed kunnen inspelen op uw behoeftes.

Vul hieronder uw aanvraag voor een laadpaal in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sleep en drop bestanden hier of Browse