Enphase

De krachtige, smart grid-ready Enphase IQ 7 Micro™ en Enphase IQ 7+ Micro™ vereenvoudigen het installatieproces drastisch terwijl ze de hoogste systeemefficiëntie bereiken. Als onderdeel van het Enphase IQ-systeem kunnen de IQ 7 en IQ 7+ micro-omvormers worden geïntegreerd met de Enphase IQ Envoy™, Enphase IQ Battery™ en de Enphase Enlighten™ monitoring- en analysesoftware. Micro-omvormers uit de IQ-serie breiden de betrouwbaarheidsnormen van vorige generaties uit en ondergaan meer dan een miljoen uur power-on-tests, waardoor Enphase een toonaangevende garantie van maximaal 25 jaar kan bieden.

De krachtige smart grid-ready Enphase IQ 7A MicroTM vereenvoudigt het installatieproces aanzienlijk en bereikt tegelijkertijd de hoogste systeemefficiëntie voor systemen met 60-cels en 72-cels modules. De IQ 7A Micro maakt deel uit van het Enphase IQ-systeem en kan worden geïntegreerd met de Enphase IQ Gateway, Enphase IQ Battery en de Enphase monitoring- en analysesoftware. De micro-omvormers uit de IQ-serie breiden de betrouwbaarheidsnormen van eerdere generaties uit en ondergaan meer dan een miljoen uur power-on-tests, waardoor Enphase een toonaangevende garantie van maximaal 25 jaar kan bieden.

De krachtige Enphase IQ8M Microinverters zijn geschikt voor het smart grid en ontworpen voor de nieuwste generatie, hoog rendement, PV-modules. Het brein van de op halfgeleidertechniek gebaseerde micro-omvormer is onze eigen ASIC (application-specific integrated circuit) waarmee de micro-omvormer met of zonder netaansluiting kan opereren. De IQ8M heeft de hoogste energieproductie- en betrouwbaarheid in de industrie en dankzij de Rapid Shutdown functionaliteit voldoet hij aan de strengste veiligheidsnormen.

De krachtige Enphase IQ8+ Microinverters zijn geschikt voor het smart grid en de toekomst. Het brein van de op halfgeleidertechniek gebaseerde micro-omvormer is onze eigen ASIC (application-specific integrated circuit) waarmee de micro-omvormer met of zonder netaansluiting kan opereren. De IQ8+ heeft de hoogste energieproductie- en betrouwbaarheid in de industrie en dankzij de Rapid Shutdown functionaliteit voldoet hij aan de strengste veiligheidsnormen.

 
 
Powered by Phoca Download