Zonnepanelen laten plaatsen door Elektro Service Zuid! Zonnepanelen konden snel gemonteerd worden geen lange wachttijd, en zeer vriendelijk personeel echt top! Problemen snel en vakkundig opgelost.
Zeker een aanrader Dhr. van den Hurk

Vooraf goede informatie ontvangen. Levering en installatie was op korte termijn mogelijk. Installatieploeg was correct en meedenkend. After sales service is prima (vervanging omvormer en levering extra panelen)
De heer uit: Valkenswaard

Korte bewoordingen: Snelle service, vriendelijke mensen, vakmanschap, goed overleg en advies vooraf, tevreden over aflevering, betaling, materiaal en techniek. Een goede investering voor de toekomst, want van dag 1 wordt er stroom geproduceerd. Een aanrader voor wie ook het milieu wil sparen.
Mevrouw uit: Maarheeze

Van de volledigheid van de offerte tot en met de professionele installatie van de panelen zelf was dit een zeer positieve ervaring voor ons. Goede uitleg van de monteurs die door weer en wind (letterlijk) vakwerk hebben afgeleverd.
Mevrouw uit: Eindhoven

Pro-actieve houding, klantgericht, vakmanschap. Mijn complimenten!! Zeer goed vakmanschap!
De heer uit: Gastel

De heren (Stefan en Jan) waren ruim voor de geplande tijd aanwezig. Stelde zich keurig voor en gaven aan wat ze gingen doen. Goed overleg over de plaatsing van de apparatuur. Goede uitleg over de werking. Hebben zelfs nog even een dakpan verwisseld op eigen initiatief. Alle rommel opgeruimd en de stofzuiger gebruikt. Kortom super goed.
De heer uit: Geldrop

Die 10 is echt verdient! Plaatsing van 12 zonnepanelen met omvormer en bekabeling is perfect uitgevoerd! Heel vriendelijke en kundige installateurs, dank daarvoor. Ook moet gezegd worden dat het telefonisch contact met De Heer Liplijn Elektro Service Zuid optimaal en heel vriendelijk was.
Van Beek Weert

12 AEG full Black actie te Eindhoven
Via een kennis kwamen we met De Heer Liplijn in contact, hij kwam langs voor een advies gesprek en presenteerde een actie voor 12 panelen. Er paste er precies 12 op onze woning het sloot ook precies goed aan op ons energie verbruik.

We hebben zelf niks hoeven regelen alles werd in 1 dag opgeleverd , omdat we samen met onze buren hebben besteld kregen we nog een extra korting! Wij bevelen iedereen aan om met De Heer Liplijn Elektro Service Zuid samen te werken. 

14 AEG 300WP full black panelen i.c.m. Solar Edge te Waalre.
Hebben AEG zonnepanelen via Elektro Service Zuid besteld. Had zelf al uitgezocht dat AEG goed uit de vergelijking testen kwam. Aanbieding van Elektro Service Zuid was prima en fijn dat Patrick de BTW teruggave regelt. Ook fijn dat hij langs komt om de situatie te bekijken, zodat er geen verrassingen zijn. Alles is netjes volgens afspraak geleverd en geïnstalleerd. Wat problemen met aansluiten omvormer via WIFI, maar netjes en tijdig opgelost door Patrick. Nu maar hopen dat zon veel gaat schijnen!!

Montage 24 zonnepanelen AEG.
Na enkele offertes te hebben ontvangen kwamen wij na een advertentie te hebben gezien in de Grenskoerier in contact met Liplijn Elektro Service Zuid.

Prijs technisch kwamen ze voordelig uit de bus. Op de installatie dag verliep alles soepel.
Janssen

Elektriciteit aanleggen via Elektro Service Zuid
Top vakwerk!
Danny Tummers

Aarde op meterkast aansluiten op aardpen
hij heeft het goed gemaakt prijs was ook heel redelijk
Robert Sporen

Aansluiten wall connector Tesla
Alleen maar top. Goed werk, goede prijs en fijn in de omgang en communicatie . Komt afspraken uitstekend na. Echt een aanrader! Bedankt Patrick, Danny en andere medewerker.
Bas Teeuwen

Lampen ophangen
Elektro Service Zuid heeft bij mij alle lampen opgehangen. In een middag was de klus geklaard. Fijn alles in overleg en in orde.
Anke Van Kimmenade

Aardepen plaatsen
Heel prettig, snelle service, eerlijk advies, uiteindelijk niets hoeven uitvoeren. Zeer kundig en vakwerk!
Annagem Holmer

Coax kabel trekken meterkast naar woonkamer Prima ervaring. Goed werk geleverd ondanks dat het een lastig klusje was.
M Vleugel

Tl-armatuur plaatsen
Zeer goede ervaring met Elektro Service Zuid. Netjes op tijd. No-nonsense. Direct beginnen. Perfect afgewerkt ....... Iemand die ik zeker vaker zal vragen.
Peter C. A. de Jong

Ophangen verlichting met bewegingssensor onder dakgoot
Patrick is vakkundig en een harde werker. Resultaat was goed en snel. Zeer aan te bevelen.
Wesley van de Ven

Aardpen laten slaan en controle aardlekschakelaars
Patrick en zijn collega hebben zeer vakkundig en snel de klus geklaard voor een goede prijs. Houden zich aan de gemaakte afspraken en zoeken ter plekke een oplossing bij onverwachte omstandigheden.

Zeer professioneel.
Doriene Ruff

Repareren lichtspotjes badkamer 5 sterren!
MG Brooks

Vervangen van een kapotte dimmer in een dimmer voor LED verlichting. Een prima vakman! Komt zijn afspraken na en zelfs meer dan dat; heeft meteen een irritante zoem uit de lamp gehaald zonder extra kosten terwijl hij daar toch wel even mee bezig is geweest! Ik kan hem iedereen aanbevelen!
Ilse Fransen

Verwisselen van groepenkast. De Heer Patrick Liplijn is een enthousiaste jonge vakman die zijn spulletjes voor elkaar heeft. Persoonlijk contact heeft hij snel gemaakt. Werk kon snel worden uitgevoerd. Met vakkennis groepenkast netjes vervangen. Ontstane problemen vlot en perfekt opgelost. Ik kan hem aanbevelen.
Walter helder